Het kan snel gaan als je zelf realtor bent….

We hebben altijd gezegd dat dit niet ons laatste huis zou zijn. De locatie is niet fantastisch (er loopt een weg achter ons huis) en het is aan de kleine kant met 4 (soort van) volwassenen.

Ik zag een maand of 2 geleden een huis hier in Okotoks bij een directe collega te koop staan en bedacht dat ik dat erg mooi vond. Maar we waren helemaal nog niet bezig met verhuizen en probeerde het uit mijn hoofd te zetten. Eigenlijk hoopte ik dat het snel zou verkopen, dat was het 'probleem' opgelost.
Richard en ik zijn een keer binnen gaan kijken (dat is makkelijk als je zelf realtor bent) en we zagen allebei voldoende mogelijkheden.
Maar we moesten in ons eigen huis nog het een en ander doen voordat het in de verkoop zou kunnen. We besloten daar in ieder geval vast aan te beginnen. Een verfje hier, een reparatie daar.
En het bleef kriebelen………
Twee weken terug belt een (andere) directe collega die vertelde dat ie een mogelijke koper had voor ons huis. Of we wilden verkopen? Om een lang verhaal een beetje korter te maken: wij gaan over 2 weken verhuizen!

Er moet best het een en ander gebeuren: de vloerbedekking is ouderwets groen, de muren poep bruin, de keuken kan een verfje gebruiken, de badkamers ook……etc etc. Maar de ligging is prachtig: aan een groot park. Het huis is veel ruimer, de garage is veel groter, en de veranda is waar ik verliefd op werd. Door de veel gunstigere hypotheek rente betalen we dezelfe maandlasten als in dit huis. Geen moeilijke keus dus šŸ™‚

155 westridge close 2
155 westridge close
155 westridge close 4

About jackyvanderven

Blogger sinds 2006 over onze emigratie naar Okotoks (Alberta) in Canada. Door problemen met dit blog ben ik in 2011 overgegaan naar: http://jackyvanderven.blogspot.ca/
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Het kan snel gaan als je zelf realtor bent….

  1. Roel says:

    Kei leuk huis! Congrats!! Veul plezier met de verhuizing šŸ™‚

  2. Tom, Jacqueline, Iris en Merel says:

    PROFICIAT!!!!! Wat een geweldig huis, ik zou ook direct verliefd worden door die veranda. Nou inpakken en wegwezen. En dat allemaal nog voor half augustus, jullie zijn er maar druk mee. Succes de komende weken!!

  3. arjan says:

    mooi huis in een mooi land

  4. Irma van den Hadelkamp says:

    Ja zeg ziet er prachtig uit.
    Veel geluk in het nieuwe huis en als het een keer uit komt komen we even een kijkje nemen.

    Groetjes Leon en irma

  5. Anja (en Theo) says:

    Geweldig luitjes, proficiat!! Ziet er prachtig uit! Als we eens in de buurt zijn…… heel veel succes met klussen, hoop dat het niet te warm wordt! En voor straks….. veel geluk in jullie nieuwe huis. Groeten uit een zonnig en warm Kimberley BC,

    Theo en Anja

  6. Rinus says:

    Prachtig en gefeliciteerd.

  7. Marlies says:

    OOOOOH DE DROOM VERANDA!!!! ja daar ging ik ook voor verhuizen, prachtig! :)) Gefeliciteerd en succes!

  8. Chantal says:

    Wat een schitterend huis! Gefeliciteerd en veel succes met verhuizen.
    take care,
    Chantal & Suus

  9. Sandra says:

    Prachtig huis!
    Gefeliciteerd, wij wensen jullie veel geluk en succes met alles.

    Groetjes uit Vancouver

    Sandra

Leave a comment